J. Hersbach B.V. is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van hooggelegeerde gereedschapsstalen, speciale staalkwaliteiten en standaard matrijsonderdelen.

Welkom bij J. Hersbach B.V.

J. Hersbach B.V. is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van hooggelegeerde gereedschapsstalen, speciale staalkwaliteiten en standaard matrijsonderdelen.

Dominial gereedschapsstalen en Veronica sneldraaistalen van de Duitse fabrikant Kind & Co. Edelstahlwerk KG, worden door J. Hersbach B.V. sinds 1952 in Nederland vertegenwoordigd.

Predotti Normalizatti Italia Spa is een producent van standaard matrijs- en stempelonderdelen voor de kunststof- en metaalindustrie en wordt sinds 2016 door J. Hersbach B.V. vertegenwoordigd in de Benelux.

Voor de unieke Toolox® 33 en Toolox® 44 kwaliteiten van de Zweedse staalproducent SSAB is J. Hersbach B.V. vanaf 2004 "Approved Toolox® engineering and tool steel-dealer Benelux".

J. Hersbach B.V. levert verder uit voorraad een compleet assortiment precisie- en voorgeslepen gereedschapsstalen en van de Duitse producent Schumag AG het geslepen uitwerper- en ponsnippelsprogramma.

De combinatie van deze producten maakt J. Hersbach B.V. tot een belangrijke toeleverancier voor de kunststof- en metaalverwerkende industrie.

Vertegenwoordiging van:

Kind & Co.

Edelstahlwerk KG

Toolox®

Toolox® 33 & 44

Schumag AG

Aachen, Duitsland

Mededelingen

Nieuwe Zaagmachine

Met een nieuwe volautomatische zaagmachine is onze huidige zaagcapaciteit sterk uitgebreid. Deze horizontale lintzaagmachine kan tot 800 x 800 mm zagen. De CNC-besturing maakt het mogelijk diverse afmetingen en aantallen in een keer te programmeren. De combinatie tussen volautomatisch zagen in deze afmetingen is uniek. De zaagnauwkeurigheid wordt continu gecontroleerd en bewaakt.

Toolox® 44 rond

Toolox® 44 in ronde afmetingen op voorraad Schiedam. Voorgedraaid stafmateriaal met diameters vanaf rond 20 t/m rond 352 mm.